16.12.16

16. december; inspiration til hjemmet

homespiration
Godformiddag piger, og rigtig glædelig 16. december! Om ikke så længe får jeg fri fra skole, og så skal jeg ud og handle lidt ind til i aften. Jeg holder julefrokost med min klasse, så jeg får lidt småtravlt (også derfor jeg lige hurtigt tjekker ind nu), og jeg tror det bliver hyggeligt. Så jeg skal lige have købt lidt mad ind, og så ellers gøre mig klar med min bedste veninde, inden vi tager afsted. I dag tjekker jeg ind med lidt inspiration til boligen. Jeg er efterhånden ved at have nogenlunde styr på mit værelse, men der er stadig et par ting jeg gerne vil have skiftet ud, og så har man jo også lov til at drømme lidt, ikke? Jeg er i hvert fald ret vild med ovenstående ting. Hvad synes I? Hav en fortsat skøn dag og aften. Kys<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar