30.12.16

2017 wishes

2017 wishes
Godaften piger. Jeg tjekker lige hurtigt ind her til aften for at vise jer nogle af de ting, jeg rigtig gerne vil nå at anskaffe mig i år 2017, og som jeg går og drømmer om her for tiden. Måske jeg ændrer mening hen af vejen, det har jeg det lidt med at gøre, men det er i hvert fald som det ser ud lige nu. Uanset hvad, så synes jeg det er ret sjovt at kunne kigge tilbage på om et års tid og se, hvilke af tingene jeg så rent faktisk fik købt. Der er nogle ting der meget ofte og mere eller mindre regelmæssigt går igen på mine collager (det ved jeg ikke om I har lagt mærke til?), som jeg altid går og drømmer om, men aldrig rigtig får gjort noget ved - det er lidt de ting, jeg har forsøgt at samle ovenover. Gulvtæppet har jeg udskudt helt vildt mange gange, og hvorfor ved jeg egentlig ikke, men det er jeg i hvert fald ret opsat på at jeg skal have anskaffet mig i det nye år. Det ville pynte fint på mit værelse, og det er også et, jeg ville kunne tage med mig videre, når jeg en gang flytter for mig selv. Jeg går også lidt med tanken om at købe en iphone, for jeg er efterhånden ret træt af min gamle, og resten af tingene er egentlig også bare nogle, jeg har gået længe og drømt om. Hvad synes I? Har i nogle ting, I gerne vil købe i 2017? Hav en skøn aften. Kys
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar