23.12.16

23. december: lille juleaften

Godaften piger, og rigtig glædelig 23. december! Jeg må indrømme at tiden er løbet lidt fra mig her til aften, og min familie er faktisk allerede ankommet, og vi skal spise om ikke så længe. Derfor tjekker jeg også bare lige meget hurtigt ind og viser jer aftenens look, og ønsker jer en rigtig glædelig lille jul - mon ikke der også er andre end mig, der både fejrer jul i dag og i morgen? Uanset hvad, så må I i hvert fald have en rigtig skøn aften. Jeg ser, om jeg ikke kan få en video op til jer i morgen, hvor jeg viser jer min julemakeup. Kys<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ingen kommentarer :

Send en kommentar