5.12.16

5. december; chocolate bark recipe

Hej ladies. Rigtig glædelig 5. december, og hjerteligt velkommen til femte låge i julekalenderen - jeg håber, I ind til videre nyder den? Og at I også bærer over med, at nogle af blogindlæggene kommer lidt sent op, men det er lidt sådan det er nødt til at være, hvis det skal kunne lade sig gøre for mig. Men uanset, så synes jeg i hvert fald det er helt vildt hyggeligt, ikke mindst fordi jeg så også får julehygget en hel masse. I dag skal det handle lidt om chokolade, og jeg viser jer hermed verdens måske nemmeste og måske flotteste julekonfekt, i hvert fald hvis jeg selv skal sige det. Det er mandag i dag og dét skal da fejres, ikke? Bare fordi. Så jeg lavede ovenstående omgang da jeg kom hjem, og det viste sig at være en af de bedste beslutninger, jeg nogensinde har taget. 

Det er helt simpelt bare smeltet chokolade (jeg lavede både en version med hvid chokolade, og en med mørk chokolade), der er spredt ud i et tyndt lag på bagepapir og toppet med en masse lækre toppings. Herefter har det stået i køleskabet og er så blevet brækket ud i mindre, lidt rustikke stykker. Til begge varianter har jeg toppet med kokosflager, pistacienødder og frysetørrede hindbær. Til den mørke har jeg desuden tilføjet tørrede tranebær, og den hvide fik tilføjet knuste slikstokke. Det er nemt, og smager virkelig fantastisk. Og så ser de jo helt vildt skønne ud, ikke? Jeg er ret sikker på at man nemt ville kunne imponere sine gæster med sådan en omgang. Hvad synes I? Hav en skøn aften. Kys.
................................................................................................................................,,,,,,,,,,............................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar