6.12.16

6. december; christmas playlist

   
   


Hej piger. Det er først rigtig jul når man begynder at høre julemusik, ikke? Og for mit vedkommende også når det begynder at sne, men det kan man aldrig rigtig regne som en selvfølge, så det har jeg efterhånden lært at leve uden. Julesange er i hvert fald en af de ting der får mig i julestemning, og det er som regel det første jeg tænder for når jeg vågner. Så er det også så hyggeligt at gøre mig klar, lægge makeup og lign. med julemusik i baggrunden, og med en kaffe ved siden af. Så kan man næsten ikke andet end at få en god start på dagen. Min weekend har stået på både julefest på mit gymnasie fredag og en 18-års lørdag, så søndag brugte jeg på at slappe af. Jeg kan godt mærke i dag at jeg har haft en hektisk weekend, og havde virkelig svært ved at stå op her til morgen. Men anyways, så deler jeg i dag nogle af mine yndlings julesange, der altid får mig i julestemning. Resten af min playliste kan i finde inde på Spotify under navnet "Christmas", hvis i søger på Cecilie Binau. Hav en skøn 5. december! Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ingen kommentarer :

Send en kommentar