7.12.16

Christmas eve outfit insiration


Christmas eve outfits
Godmorgen piger, og rigtig glædelig 7. december. I dag har jeg sammensat tre outfits, som måske kan give jer lidt inspiration til, hvad i skal tage på juleaften - eller måske til nogle af julens mange julefrokoster? Selvom julen oftest bare fejres med ens tætteste familie, kan jeg nu godt lide at bruge lejligheden som en undskyldning for at dresse lidt mere op end jeg gør i hverdagen. Jeg har både fejret jul i fine julekjoler og så i en kæmpe sweater året efter, men foretrækker altså at gøre lidt ekstra ud af mig selv. Hvis du også godt kan lide at dresse lidt up juleaften, så er her 3 forslag - jeg er faktisk lige vild med dem alle. Og hvis du hellere vil være iført en stor sweater og pyjamasbukser juleaften, så kan du måske bruge det her som inspiration til julefrokost-outfits, for det synes jeg altså også de egner sig ret godt til. Hvad synes I? Hvor meget eller lidt plejer I selv at dresse up? Lad mig endelig høre! Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer :

  1. Jeg plejer altid at tage en fin kjole på - eventuelt en festlig nederdel og top - og så også makeup og smykker, for jeg synes godt, man kan se lidt pæn ud juleaften :)

    SvarSlet