3.12.16

Christmas wishes

Christmas wishes
Godformiddag piger, og rigtig glædelig 3. december. Jeg var tidligt oppe på arbejde i dag og har nu endelig fået fri og er hjemme, og kan slappe lidt af. Jeg skal til min venindes 18-års fødselsdag i aften, og skal gøre mig klar med min bedste veninde og til forfest inden da, så der bliver knald på. Derfor har jeg heller ingen planer indtil da, hvilket egentlig er meget rart. Jeg kom sent hjem i går også, så jeg har lidt søvn der skal indhentes ;)

I dag har jeg samlet mine juleønsker til jer i en lille collage. Jeg synes egentlig det er meget hyggeligt at lave ønskelister, og jeg kan ret godt lide at få samlet de ting, jeg går og drømmer om (hvilket oftest er en hel del ting). En del af ønskerne går igen fra sidste år, bl.a. smykkerne og den fine kop fra Kähler, men der er også kommet lidt nye til. Især den grå sweater fra Envii har jeg forelsket mig i, og jeg kan lige forestille mig hvor varm og lækker den er. Hvad tænker I? Og hvilke ting står højest på jeres ønskelister i år? Tell me! Kys<3

**HUSK at deltage i min giveaway, hvor du kan vinde et gavekort på 1500 KR til Desenio.dk, jeg trækker en vinder i morgen. Find den her**
................................................................................................................................,,,,,,,,,,............................................

Ingen kommentarer :

Tilføj en kommentar