20.12.16

D. 20. december: Raspberry mojitos repost

Godaften piger, og rigtig glædelig 20. december! Jeg har haft en super travl dag, til trods for at jeg har ferie, og har både haft en del hyggelige og julede ærinder med min moster, forberedt en lille smule til i morgen, hvor jeg holder brunch sammen med pigerne fra min klasse (hvilket jeg tror bliver hyggeligt), gjort rent, pakket julegaver ind og ordnet en masse andre praktiske ting. Det er faktisk først nu jeg har haft tid til at sætte mig ved min computer og skrive et blogindlæg til jer, og det er jeg selvfølgelig ked af, men sådan må det altså lige være. I dag reposter jeg en opskrift på raspberry mojitos, som jeg delte med jer for efterhånden et godt stykke tid siden, simpelthen bare fordi, at de er så skønne som de er! Jeg har lavet dem flere gange efterfølgende, og de er altså en sikker vinder hver gang - i sær om aftenen i selskab med søde veninder, til fester og før byture. Opskriften kan i finde her. Kys<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . .

Ingen kommentarer :

Send en kommentar