28.12.16

En lille snak om mine nytårsplaner og det dér med nytårsforsæt

Godaften piger. Endnu et år er snart gået, og det er helt vildt surrealistisk både at skrive og tænke på, for det føles virkelig ikke som om, at det er ret lang tid siden, at jeg holdt nytår sidst. Jeg er altid helt vildt sent ude med at finde ud af, hvad mine planer for nytårsaften er, og i år er ingen undtagelse. Jeg tror dog jeg ender med at holde det sammen med et par veninder hjemme hos mig med lækker mad, en masse hygge, skønne drinks, champagne, kransekage, fyrværkeri og hvad der ellers hører sig til. Uanset hvad, så tænker jeg, at det nok skal blive rigtig hyggeligt.

Et nyt år er for mange også ensbetydende med nytårsforsæt, og dem har jeg et lidt blandet forhold til. På den ene side synes jeg det er super inspirerende og ikke mindst motiverende, især fordi et nyt år på mange punkter også betyder, at jeg kan starte på en frisk med nye vaner, nye mål mm. Men man kan også hurtigt blive for optimistisk og sætte alt for høje krav og mål til sig selv, så man alligevel bare ender med at blive skuffet, når det ikke går som planlagt - og dén del er jeg ikke ret vild med. Jeg har dog alligevel selv et par nytårsforsæt, men jeg har prøvet at holde dem så enkle, overskuelige og overordnede som muligt. Jeg vil bl.a. gerne starte ordenligt op på løb igen, nu mit knæ efterhånden tillader det, leve lidt sundere generelt (især i forhold til mine madvaner, der er løbet en smule løbsk her i julemåneden), fokusere mere på bloggen og meget gerne blive lidt mere seriøs omkring den også, sætte mere pris på de små ting i hverdagen og så vil jeg gerne have opdateret min garderobe med nogle ting i en lidt federe kvalitet. Har I nogle nytårsforsæt i år, og er det nogle I tror, I kan holde? Lad mig endelig høre! Hav en skøn aften. Kys<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar