18.12.16

Fjerde søndag i advent giveaway! Vind mine yndlingsarmbånd fra By Bram!

Armbånd: 1: STOCKHOLM 0103 her, 2: VIENNA 028 her, 3: STOCKHOLM 0255 her. I samarbejde med by bram

Godeftermiddag piger, og rigtig glædelig fjerde søndag i advent, hvilket betyder, at fjerde og sidste giveaway skydes i gang i dag. Det synes jeg er ret vildt, for jeg føler knap nok, at december er begyndt. Jeg har sovet længe i dag, og er nu på vej ud for at hente juletræ. Senere i dag skal jeg være sammen med et par veninder. Jeg havde faktisk allerede glemt, at jeg er gået på juleferie, og har gået hele weekenden og været overbevist om at jeg skulle i skole i morgen. Det er jeg så kommet i tanke om at jeg ikke skal, så det er en glædelig overraskelse. Jeg synes det er skønt endelig at have ferie, og jeg ser frem til et par rigtig hyggelige dage. Men nu til giveawayen, som jeg har glædet mig rigtig meget til at dele med jer! Jeg har nemlig teamet op med smykkefirmaet by bram, som er det firma, der står bag mine yndlingsarmbånd. Jeg har fået lov til at vælge og udlodde ovenstående 3, rigtig skønne armbånd, som én af jer heldige læsere kan vinde. Kig med nedenunder og se, hvordan du deltager.

For at deltage skal du blot;
- følge min blog på Bloglovin (tryk her, eller følg knappen ude i højre side).
- følge bybram på instagram (tryk her, eller find dem under @bybram)
- skrive en kommentar med din mail, så jeg kan kontakte dig og dit navn på instagram

Jeg trækker og annoncerer vinderen om 1 uge, altså søndag d. 25/12, og kontakter herefter vinderen via mail. Held og lykke, og hav en dejlig dag/aften. Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Jeg har desuden trukket vinderen af min giveaway tredje søndag i advent, og den heldige vinder af 500 kr. til tørret frugt og nødder fra vangsgaardtreat.dk, blev Anna Hansen. Jeg kontakter dig på mail en af de kommende dage, så husk at hold øje med din indbakke<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

15 kommentarer :

 1. Krydser fingre <3
  Mvh. Tina H, tina-hauris@hotmail.com

  SvarSlet
 2. Lækker præmie. Her er min info:
  @randomdanishcitizen og majaholm94@gmail.com

  SvarSlet
 3. De er så fine. Jeg hedder mortilcae på Instagram. Rigtig god ferie og glædelig jul❤️

  Kh.
  Anne-Marie
  ama(at)grafvika.dk

  SvarSlet
 4. Skøn præmie , rigtig glædelig jul 🎄 Min mail bjts79@gmail.com

  SvarSlet
 5. Instagram: camillasaaugaard

  Mail: camillasaaugaard@gmail.com

  SvarSlet
 6. Annika_nh@me.com
  Annika.hoffmann

  SvarSlet
 7. Krydser fingre
  Mail: heldoglykke(a)outlook.com
  Louise O

  SvarSlet
 8. Hold op, hvor er de fine! :-)
  arenkild@hotmail.com

  SvarSlet
 9. De er så smukke. Jeg ville blive så glad.
  Glædelig december..
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

  SvarSlet
 10. wow hvor er de fine :) mit instagram navn er: @maibrittjeppesen

  maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 11. ❤️
  maryamalkhalidi@live.dk

  SvarSlet
 12. Så smukke 😍
  Krydser fingre og håber på der bedste 🙏🎄❤️🎄🙏

  SvarSlet
 13. Krydser fingre
  Lis - svalen7900@live.com

  SvarSlet
 14. Så lækkert, min mail er:

  sara3200@gmail.com

  SvarSlet
 15. <3

  louiserandom@gmail.com

  SvarSlet