2.12.16

Fredag iført kjole

Hej piger, og rigtig glædelig 2. december! I dag er jeg, til trods for mine (meget) vinterblege ben, hoppet i en kjole, som jeg længe gerne har villet vise jer. Jeg er vild med snittet, og at man binder den i taljen, og så går den godt til de fleste sko, hvilket helt sikkert er et plus. Jeg tænker dog at tage et par nylonstrømpebukser på til, for kan jeg godt forestille mig, at det bliver meget koldt. Jeg tror at den bliver rigtig god til alle de kommende julefrokoster og andre hyggelige juleting, som vi går i møde her i december. I aften skal jeg til fest på mit gymnasie, og skal gøre mig klar sammen med nogle veninder først, så inden længe skal jeg egentlig også afsted igen. Hvad synes I? Tusind decemberkys herfra.
................................................................................................................................,,,,,,,,,,............................................

4 kommentarer :

  1. Hvor ser du altså bare pæn ud i kjole, den passer dig så godt :)

    http://blogbykathrine.bloggersdelight.dk/

    SvarSlet
  2. Super flot og simpel! Me like <3

    www.camillasofie.dk

    SvarSlet