19.12.16

Gaveidéer til hende

Untitled #104
Godaften piger, og rigtig glædelig 19. december. Jeg vågnede først klokken halv tolv i dag, og tog så et langt bad og gik en lille tur. Der ud over har jeg faktisk ikke rigtig lavet noget, hvilket har været meget rart. Det er også en af de sidste dage jeg har mulighed for det, for de næste par dage har jeg lidt forskellige planer. Men nu til dagens blogindlæg. Hvis I er lidt sent ude med julegaverne i år (og bare rolig, I er ikke de eneste), så får i her lidt gaveidéer til jeres søstre, mødre, veninder osv.. Jeg er ret sikker på, at de ville blive glad for nogle af ovenstående ting. Jeg har selv nogle af tingene, som jeg i hvert fald er rigtig vild med, og resten af tingene ville jeg selv elske både at eje og forære væk. Jeg er egentlig okay med med julegaverne i år, men mangler stadig lige at få de sidste på plads. Hvad synes I? Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar