13.12.16

Hverdagslykke og lidt om min jul i år

Godmorgen piger, og velkommen til trettende låge i julekalenderen, hvilket betyder, at vi nu officielt er halvvejs i julekalenderen, og at der ikke længere er ret lang tid til juleaften. På nuværende tidspunkt plejer jeg normalt at være i den største julestemning, men det er lidt som om, at det er anderledes i år. Lige da det sneede for nok en måneds tid siden, kom jeg virkelig i julestemning, men den er lidt forsvundet igen. Og det er til trods for at jeg både har pyntet op, sprayet med sne, fået og pyntet et juletræ, hørt julemusik, set julefilm, spist juleslik og lavet konfekt. Nå, men det kan være, at den når at komme igen. Jeg går på juleferie allerede på fredag og så skal jeg holde julefrokost med min klasse, så det ser jeg frem til. I år holder jeg jul d. 24 hos min far, og så holder jeg lille juleaften hos min mor d. 23, og sådan skifter det hvert år, hvilket egentlig fungerer helt fint. Min jul er mega traditionel, og lidt den samme hvert år, men det er nok også sådan, jeg foretrækker den. Vi hygger med at lave- og spise god mad, spiser risalamande og finder en vinder af mandelgaven, danser om juletræ og åbner gaver. I weekenden fik jeg taget ovenstående billeder, som jeg tænkte, jeg ville dele med jer. Den lyserøde himmel er én, jeg vågnede op til en af dagene (og det var fint og hyggeligt), og det nederste billede er fra da jeg var på julemarked, og fik taget lidt billeder oppe fra byen af. Lige for tiden sætter jeg rigtig meget pris på de små, fine hverdagsting og bare sådan noget som en fin, lyserød himmel, kan gøre mig helt glad. Har iI det på samme måde? Og hvordan fejrer I jul i år? Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  

Ingen kommentarer :

Send en kommentar