8.12.16

Jeg ser frem til...

... Næste afsnit af SKAM. Og jeg ser ikke bare frem til det, men jeg er sådan virkelig spændt. Nu må det gerne snart blive fredag.

... Juleferien! Jeg har lang juleferie i år, sådan hvis man sammenligner med normalt altså, så jeg ser frem til at julehygge ekstra meget i disse dage og sove længe, for det er altså virkelig tiltrængt.

... De næste to søndage, fordi jeg har endnu flere lækre ting planlagt til jer. Og så glæder jeg mig over, at I ind til videre er en hel del der har deltaget i mine giveaways!

... At have den her på til de kommende julefrokoster/fester, og måske også juleaften. Jeg skal nok lige få jer vist den i et outfitindlæg snarest muligt, for jeg er ret så vild med den.

... At holde julefrokost med min søde klasse. Vi har lejet en hytte i en weekend og går all ind på julemad, julehygge og hvad der ellers hører sig til.

... Når jeg endelig får styr på alle julegaverne. Status pt. er at jeg ikke har købt én eneste endnu, og jeg beynder så småt at blive lidt stresset over det, men jeg har simpelthen ikke haft tid.

... Det nye år og muligheden for lidt at starte på en frisk, eller i hvert fald forhåbentligt få en fornyet motivation og inspiration. Det kan jeg godt mærke, at jeg lidt har brug for.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer :

  1. Lyder som om du har nogle gode ting i vente :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det synes jeg bestemt også, at jeg har<3

      Slet