17.12.16

Julefrokost og mojitos

Hej piger. Som jeg også nævnte i blogindlægget i går var jeg til julefrokost med min klasse, og gjorde mig klar med min bedste veninde inden. Ovenstående er faktisk det eneste billede jeg nåede at tage, selvom jeg egentlig ville have taget outfitbilleder, men snydes skal i alligevel ikke. Vi havde lavet mojitos og de blev gode. Min klasse har lejet en hytte hele weekenden, så jeg skal afsted igen om lidt. Jeg har kun lige været hjemme for at tage en vagt på mit arbejde, og det er ikke ret længe siden jeg fik fri. I må have en rigtig skøn dag. Kys<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar