26.12.16

Julegaver 2017

Godaften piger! Jeg håber i har haft nogle vildt skønne juledage, og at I også havde en rigtig skøn juleaften med de mennesker, I holder aller mest af. Jeg havde en rigtig hyggelig aften både lille juleaften og juleaften, og ovenstående er nogle af de ting, jeg var så heldig at få. Min familie har været gode og har ramt plet med alle julegaverne, så jeg skal faktisk ikke ud og bytte én eneste gave. Jeg er super taknemmelig for det hele, og ud over ovenstående fik jeg også lidt penge og gavekort og to finde drinksglas af min veninde. Jeg glæder mig til at få det hele i brug, og allerede i dag havde jeg sweateren på til en julefrokost, som jeg næsten lige er kommet hjem fra. Fik I nogle gode ting også, og hvordan var jeres aften? Kys<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Jeg har desuden trukket vinderen af min giveaway fjerde søndag i advent, og den heldige vinder af 3 skønne armbånd fra by bram, blev Maibritt J. Jeg kontakter dig på mail en af de kommende dage, så husk at hold øje med din indbakke<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar