15.12.16

Just ordered


1. Top fra Missguided (her) | 2. Bodysuit fra Missguided (her)

Godaften piger. Her til aften har jeg været ude og spise med min familie, og nu står den bare på lidt afslapning, inden jeg skal i bad og derefter i seng. I forgårs bestilte jeg et par ting fra Missguided, som jeg tænkte, jeg ville vise jer her til aften. Især den grønne top er jeg vild med, og jeg glæder mig meget til at modtage den. Jeg har en eller anden ting for grøn her for tiden, og jeg er så vild med ovenstående, som jeg tænker er rigtig god med både stramme jeans som på billedet eller en nederdel, og en masse guldsmykker. Bodysuiten er jeg lidt spændt på, men jeg tror den bliver god med en nederdel. Ingen af delene har været ret dyre i forvejen, men Missguided kører ret tid med gode rabatter, og ellers har de også 20% studierabat, så de er værd at holde lidt øje med. Tippet er i hvert fald hermed givet videre. Jeg glæder mig til at modtage begge dele snart, og tænker at de bliver gode til kommende julefrokoster, fester, fødselsdage osv. Hvad synes I? Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  

2 kommentarer :

  1. Fuck hvor er den pæn, den til højre, mand!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er jeg glad for at høre, at du også synes<3

      Slet