10.12.16

Min weekend so far og en ny playsuit

Godaften piger. For det første må I meget undskylde, at blogindlægget for i dag kommer lidt sent ud, men det håber jeg I kan bære over med. Jeg kom forholdsvis sent hjem i går aftes, efter jeg havde været fint ude og spise. Her til morges var jeg tidligt oppe og har været hjemme hos min mormor og morfar hele dagen, hvor vi fik lavet en ordenlig portion konfekt (en hyggelig tradition), og så var jeg først hjemme igen her til aften. I morgen (meget) tidligt skal jeg på arbejde og har efterfølgende nogle ting jeg skal også, så der har bestemt været drøn på i den her weekend, og jeg har egentlig ikke haft ret meget tid til overs. Men jeg har bestemt også lavet en hel del hyggelige ting, så jeg klager ikke. Her til aften viser jeg jer min nye playsuit, som jeg modtog for et par uger siden. Jeg har efterfølgende haft den på til to fester mener jeg, og er allerede blevet ret vild med den. Jeg er især vild med v-udskæringen og de lange ærmer, som gør den lidt mere passende, når nu det ellers er så koldt udenfor. Den er fra Missguided, og I kan finde den lige her. Hvad synes I? Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer :

 1. Synes den er rigtig fin og har virkelig hellere ikke meget tid til overs, der er stress på! :)

  Go aften http://blogbykathrine.bloggersdelight.dk/held-i-kaerlighed-og-et-moede-med-clean/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Og ja, sådan plejer det nu at være her i december måned :)

   Slet
 2. Den er godt nok fin, udskæringen er især rigtig fin :)

  SvarSlet