14.12.16

New in og dagens detaljer

Godeftermiddag piger. I går aftes var jeg taget hurtigt ud for at shoppe, fordi jeg egentlig bare lige manglede en concealer, men jeg endte med at komme hjem med en hel del flere ting, end planlagt. Sker det også for jer?? I hvert fald, så kom jeg hjem med ovenstående, vildt skønne sweater. Jeg har haft kigget på den i et godt stykke tid efterhånden (og den har også været på collager på bloggen), så nu skulle det være. Den er fra Envii, og jeg har i forvejen samme model bare i en lysegrå, så jeg ved, at det er en jeg bliver super glad for. Og så er jeg vild med den mørkegrønne farve. Billedet viser den ikke ret godt, det ved jeg, men jeg lover jer at vise den i et outfit snarest muligt. Hårbåndet og neglelakken kom også med hjem. Neglelakken har været en favorit længe, men den var jeg løbet tør for, så jeg købte en ny. Jeg havde ovenstående på i dag, og synes det fungerede ret fint sammen. Senere i dag skal jeg på arbejde i et par timer, og derefter har jeg et par lektier, der skal klares. Hvad synes I? Kys<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  

4 kommentarer :

 1. Den mørkegrønne sweater er 1. mega lækker, og 2. så passer den perfekt til guldssmykkerne - det er jo i grunden ret julet :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Jeg er også ret vild med kombien af grøn og guld sammen<3

   Slet
 2. Pisse lækker sweater! glæder mig til at se den i et outfit <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Det er jeg glad for at høre<3

   Slet