29.12.16

NEW YEARS EVE drinks recipe

Godeftermiddag piger. I dag skal det handle lidt om nytår igen, for jeg viser jer nemlig nogle rigtig skønne drinks, som passer perfekt til nytårsaften - især hvis man gerne vil pifte den traditionelle champagne en lille smule op. Den består af en kugle hindbærsorbet (jeg har selv lavet min, men man kan sagtens købe en også - min var dog ikke nået at fryse helt, da tiden ikke var til det, og jeg tror resultatet bliver bedre hvis man laver sorbeten i god tid) som er hældt over med Asti. Jeg er mest til Asti, men champagne eller fx. Verdi kan også sagtens bruges - det er lidt en smagssag. Herefter har jeg pyntet med en skive grapefrugt, en skive lime, frosne hindbær på toppen og et sort sugerør. De er helt vildt simple, smager skønt og ser også ret fine ud, hvis man vil servere dem for gæster eller bare sammen med nogle veninder. Jeg forestiller mig at et par mynteblade ville pynte rigtig fint også, men det havde de ikke i min Netto, så nu blev det sådan her, og det er jeg også helt tilfreds med. Hvad synes I om dem? Lad mig endelig høre, hvis i prøver dem af. Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar