22.12.16

NEW YEARS EVE outfit inspiration

Untitled #105
Godaften piger. Der er nu kun to dage til juleaften, og eftersom jeg både holder jul d. 23 december med min mor og d. 24 december med min far, så starter det sjove allerede i morgen for mig, og selvom jeg ikke rigtig er i julestemning endnu, så glæder jeg mig alligevel lidt. Når nu julen snart allerede er overstået, så er der jo heller ikke ret lang tid til nytår, og jeg er så småt begyndt at tænke lidt på mit nytårsoutfit. Jeg er stadig ikke helt sikker på hvad mine planer nytårsaften bliver til, men uanset hvad, så ville jeg elske at iføre mig ovenstående outfits - og meget gerne sammen med glimmerøjenskygge, en nude læbestift og røde negle. Jeg ender nok selv ud i enten en kjole, eller måske toppen ovenover fra Envii, som jeg rigtig gerne vil tage et lidt nærmere kig på en af dagene. Hvad synes I? Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ingen kommentarer :

Send en kommentar