9.12.16

Noget om min fredag og lidt serieanbefalinger

Godaften piger, og velkommen til niende låge i julekalenderen. Jeg er så glad for at det endelig er fredag og weekend, og selvom jeg ikke selv får super meget tid til bare at ligge hjemme og se serier og film og lave ingenting, så tænkte jeg, at jeg alligevel lige ville komme med et par af mine serieanbefalinger. Måske nogle af jer kan bruge det til noget? Selv kunne jeg egentlig godt bare bruge en aften hjemme i nattøj og med Netflix og snacks, men det må altså vente lidt. Om ikke så længe skal jeg i gang med at gøre mig lidt klar for så at tage ud og spise, hvilket jeg egentlig også tror bliver rigtig hyggeligt. Men nu til serieanbefalingerne. Here goes.
1) GILMORE GIRLS er en helt vildt hyggelig klassiker, og jeg er netop blevet færdig med 7. sæson. Der er altså en hel del sæsoner at gå i gang med, og det er jeg ret så vild med. I serien følger vi Lorelai Gilmore og hendes datter, Rory Gilmore, og de ting de går igennem og må tackle. Netflix har desuden lanceret en ny sæson af Gilmore Girls under navnet "et år med Gilmore Girls", hvor vi følger Gilmore-pigerne 10 år efter den oprindelige serie, igennem 4 sæsoner: en for vinter, efterår, forår og sommer. Den er helt sikkert også værd at se, men man bliver næsten nødt til at se de gamle afsnit først, for at kunne følge med i de nye.
2) SKAM kender de fleste af jer vel efterhånden? Jeg har også efterhånden delt min begejstring for serien et par gange her på bloggen, men den fortjener altså også en lille plads her. For hvis du endnu ikke har fået set den norske tv-serie, så er det altså på tide, at du får det gjort! Og nej, den er ikke opreklameret, men faktisk sådan rigtig, rigtig god. I serien følger vi en række gymnasieelever fra Norge, og i hver sæson er det en ny hovedperson, vi følger. Vi kommer helt tæt på deres hverdag, kæresteproblemer, venskaber, dramaer og hvad der ellers hører sig til, og personligt kan jeg relatere til ret mange af de ting, der sker, hvilket også er ret sjovt sådan at følge med i.
3) ORANGE IS THE NEW BLACK er normalt ikke en serie, jeg ville tro, at jeg kunne lide. Nok mest fordi de serier jeg normalt ser er i en helt anden genre, og så plejer jeg lidt at holde mig fra alt andet. Men den her, den overraskede mig altså, og på en rigtig positiv måde. Den er slet ikke som jeg forventede den, men derimod både grineren og med en hel masse genkendelige problemer, man som pige normalt sagtens kan støde ind i. I serien følger vi Piper Chapman gennem hendes tid i et kvindefængsel. I starten ved hun slet ikke, hvordan hun skal fungere, men hun lærer efterhånden en ting eller to. I kvindefængslet møder hun desuden en masse andre, rigtig sjove og anderledes karakterer, og kommer i nogle forskellige problemer og dilemmaer.
4) THE CARRIE DIARIES er en helt vildt skøn serie, der er baseret på en bog af samme navn. Her følger vi Carrie Bradshaw, som de fleste kender fra Sex and the City, men som ung teenager. Det er efterhånden et stykke tid siden at jeg så den, og jeg fik den aldrig set helt færdigt, hvilket jeg egentlig synes var lidt ærgerligt, for jeg kunne meget godt lide den. Det må jeg lige få rettet op på her en af dagene.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ingen kommentarer :

Send en kommentar