1.12.16

VELKOMMEN TIL JULEKALENDEREN 2K16

Hej piger. Der er virkelig ikke noget jeg har glædet mig mere til end juletiden, og nu er den her endelig, og jeg er excited! Som i virkelig, virkelig meget! Sidste år lavede jeg en julekalender, hvor jeg udgav et blogindlæg hver dag op til jul, som (så vidt som muligt) var julerelaterede, og det har jeg tænkt mig igen i år! Jeg synes virkelig det var en succes, og jeg hyggede mig helt vildt med det. Så I kan se frem til 24 lækre blogindlæg, og så har jeg også sørget for en rigtig lækker overraskelse til jer hver søndag i advent, som I virkelig også skal glæde jer til. Jeg har nemlig teamet op med en række skønne firmaer, og første giveaway er allerede skudt i gang. Den kan i deltage i her. Jeg glæder mig i hvert fald til at blogge og julehygge en masse, og håber I vil følge med i hele december måned. Kom endelig gerne med idéer til, hvis der er nogle bestemte blogindlæg I kunne tænke jer - men ellers har jeg både outfits, inspiration, opskrifter og meget mere i ærmet. Jeg har fået tidligt fri fra skole i dag, og skal om ikke længe ud og bowle med pigerne fra min klasse. Og så skal jeg selvfølgelig også have pyntet op. Hav en rigtig, rigtig skøn 1. december. Kys <3
................................................................................................................................,,,,,,,,,,............................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar