17.1.17

En lille og fin, lyserød detalje

Hej piger. Jeg fik nogenlunde tidligt fri fra skole i dag, og har så arbejdet på lidt afleveringer, lidt andre praktiske ting og har set et par afsnit af min serie efter jeg er kommet hjem. Ovenstående er et lille udpluk af nogle af mine yndlingssmykker, som I egentlig har set før, men nu er der kommet en lille ny tilføjelse, jeg gerne vil vise jer. Når man bestiller armbånd fra bybram, får man nemlig den fineste lille smykkepose med (se her), og på en af disse sad der den fineste, lyserøde kvast. Jeg kunne ikke stå for det, så nu har jeg sat det i min lovetaghalskæde fra Jane Kønig, og jeg synes den fungerer super fint som et lille, lyserødt vedhæng - er det ikke ret cute? Jeg er i hvert fald fan. Om ikke så længe skal jeg ud og handle lidt ind, og så vil jeg gå i krig med nogle fastelavnsboller. Jeg har aldrig prøvet at bage sådan nogle selv før, så vidt jeg husker, så det skal nok blive spændende. Hvis de bliver gode, kommer de på bloggen en af de næste dage. Jeg vil desuden se, om jeg kan nå at løbe en lille tur også. Hvad synes I? Kys<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar