9.1.17

En lille update og outfits, jeg drømmer om


outfitss
Hej piger. Jeg har ligget syg i weekenden, hvilket også er grunden til, at der har været stille her på bloggen. I dag har jeg det en hel del bedre, men kunne godt mærke da jeg vågnede i morges, at jeg havde brug for en fridag, for at komme helt på toppen. Så jeg er hjemme i dag, og kan derfor også tjekke ind på bloggen lidt tidligere end normalt. Det er egentlig underligt, for jeg er meget, meget sjældent syg (vi snakker første sygedag i måske et års tid), og når jeg så bliver syg, så er det aldrig ret lang tid af gangen - så på det punkt føler jeg mig egentlig lidt heldig, og bør slet ikke klage, haha. Men anyways, i dag tjekker jeg ind for at vise jer et par outfits, jeg går og drømmer om for tiden. Jeg er især vild med det til venstre, hvor jeg elsker kombien af de to trøjer sammensat med en masse guldsmykker, og bukserne er jeg også ret forelsket i. Hvad synes I? Hav en skøn dag. Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar