20.1.17

Fine fastelavsnboller

Hej piger. I starten af ugen bagte jeg en omgang fastelavnsboller, så der var til resten af ugen, og det viste sig at være en rigtig god idé. De blev rigtig gode, og så gjorde de lige ugen lidt sødere og nemmere at komme igennem. Nu er jeg endelig gået på weekend, og det er helt bestemt tiltrængt, selvom jeg så skal tilbringe det meste af min weekend på skolen alligevel. Det er trods alt mere hyggeligt at gå rundt og ordne kostumer og spise pizza, end det er at sidde og være ved at falde i  søvn i en historietime sidst på dagen. Resten af min weekend kommer desuden til at gå med lidt lektier, afleveringer og arbejde. Opskriften på fastelavnsboller har jeg fundet her, hvis I skulle have lyst til at bage sådan en omgang selv. Jeg ved godt der er et lille stykke til fastelavn endnu, men hvis butikkerne må starte tidligt, så må jeg også, haha. Jeg lavede lidt ændringer i opskriften, så det passede med hvad jeg havde liggende - dem kan I se oven over. Desuden puttede jeg en klat nutella ind i halvdelen af bollerne, sammen med vaniljecremen også, og det var en succes! I må have en mega skøn fredag aften og weekend. Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar