1.1.17

Happy new year

Hej søde piger, og (et lidt forsinket) rigtig godt nytår! Jeg håber I havde den skønneste aften og kom ind i det nye år på den bedst tænkelige måde. Jeg kom sent hjem i går nat og har sovet sådan rigtig længe i dag, og efterfølgende været lidt smadret, så det er derfor jeg først tjekker ind igen nu her. Her til aften har jeg set lidt film med min fam og været ude og løbe en lille tur, og så tænker jeg ikke at jeg vil ret sent i seng her til aften. Jeg ser rigtig meget frem til år 2017 og håber, at det byder på en masse rigtig spændende ting både for mig selv og for bloggen, og så selvfølgelig for jer også. Tak til alle jer der har læst med herinde i løbet af 2016, kommenteret og bare været rigtig, rigtig søde - det betyder alt sammen helt vildt meget for mig, og jeg håber, I fortsat vil følge med i 2017. Havde I en god aften? Let me know. Billederne ovenover er forresten fra en nytårsaften et par år tilbage, for pt har jeg lidt problemer med min computer. Kys<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ingen kommentarer :

Send en kommentar