22.1.17

January WISHES

wishes
Godaften lades - jeg håber, I har haft den skønneste weekend! Min weekend er (endnu en gang) gået med at være henne på skolen, arbejde og lektier/afleveringer. Så jeg har haft travlt, og det er også derfor, jeg først tjekker ind lidt sent her til aften (super dårlig undskyldning, jeg ved det godt). Her til aften har jeg været ude og løbe en tur, og nu sidder jeg og arbejder på en tysk fremlæggelse til i morgen og kan egentlig godt fornemme, at jeg nok ikke kommer i seng lige foreløbig. Og så kunne jeg jo lige så godt lige tjekke ind her på bloggen og vise jer nogle ønsker, jeg har for tiden - især guldsmykkerne, sweateren og sengesættet synes jeg er ret lækkert! Hvad synes I? Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

2 kommentarer :

 1. Hej,
  hvordan har du fået din indlægs titel i midten? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det kan jeg simpelthen ikke huske, desværre. Jeg designede min blog i det gamle HTML-system - efter det er ændret, har jeg ikke fået sat mig ind i det igen :)

   Slet