16.1.17

Lidt om sneen og mangel på energi

Godaften piger. Lad os først lige snakke om, hvad der sker for den her sne, der bliver ved med at vende tilbage? Umiddelbart var min tanke, at det var super hyggeligt, og det synes jeg måske også stadig at det er, i hvert fald lige når jeg sidder indenfor under min dyne. Men uanset hvor hyggeligt det kan være, mindst lige så træls kan det også være, og det er i hvert fald ikke så super fedt at cykle i skole om morgenen i den her kulde, haha. Selvom jeg synes jeg har købt en masse jakker her for tiden, så er ingen af dem hverken super varme eller praktiske, så jeg fryser en hel del. Jeg har desuden været super træt på det sidste, hvilket desværre er gået ud over alt andet, jeg egentlig gerne ville nå - fx. bloggen, lektier osv. Jeg føler ikke jeg laver andet end at sove, hvilket er vildt underligt, men forhåbenligt får jeg snart lidt mere energi. Er jeg den eneste, der har det sådan? Uanset, så vil jeg se om jeg kan få taget mig sammen til at løbe en tur nu, så har jeg lige en aflevering der skal laves og så vil jeg tidligt i seng, så jeg forhåbenligt vågner frisk og udhvilet i morgen. Fingers crossed. Hav en rigtig skøn aften. Kys.
 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar