12.1.17

Off days

Godaften piger. Jeg er næsten lige kommet hjem fra en lille løbetur og nu er jeg på vej i bad, men ville lige tjekke ind her på bloggen først. Jeg har generelt super mange ting at se til her i januar, nu hvor skolen også er startet op igen, hvilket betyder en masse afleveringer. Alle mine weekender og sidste uge i januar er desuden booket op, fordi jeg hjælper til med et årsshow (et skuespil/musical nærmest, som elever fra mit gymnasie står for hvert år), hvor vi mødes hver weekend. Det hele ender ud med at det skal vises den sidste weekend i januar efterfulgt af en fest. Jeg fungerer egentlig bedst med en fyldt kalender og når der hele tiden sker noget, så jeg klager bestemt ikke, men det er altså forklaringen på mit fravær her på bloggen. Når jeg endelig har lidt tid til overs, og det var tilfældet i dag, så udnytter jeg den også, haha. Da jeg kom hjem fra skole (og jeg fik heldigvis tidligt fri), fik jeg lige set et par afsnit af The O.C (seriøst verdens bedste serie!!!) og fik en chai latte og min yndlings jordbæris. Og så havde jeg jo lige tid til et lille blogindlæg også. Hav en skøn aften! Kys.
 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar