5.1.17

Sund(ere) livsstil i 2017?

Hej pigerne. Et af mine nytårsfortsæt for år 2017 er, at jeg (igen) gerne vil starte op på en lidt sundere livsstil, hvilket indebærer mere motion og sundere madvaner. Det har svinget lidt i løbet af de sidste år - i nogle perioder har jeg været super motiveret og har sagtens kunne leve sundt, og i andre perioder har overskuddet slet ikke været der, men nu prøver jeg igen, og jeg tror lidt det handler om, hvad man gør det til. Jeg har det lidt med at tænke på det som noget svært og meget uoverskueligt, men så svært kan det vel heller ikke være? Jeg tror bare at man skal tage det lidt af gangen og så finde nogle sundere alternativer man er glad for, og en sport eller motionsform, man synes er sjov. Hvis man så også husker på, hvorfor man gør det, tænker jeg ikke det kan gå helt galt.

Jeg vil egentlig hverken droppe usund mad helt eller træne 24/7, men jeg vil gerne have den glæde, energi og overskud tilbage, som jeg havde engang, og som jeg godt kan mærke jeg mangler lidt her for tiden. Og så er det jo kun et plus, hvis man også bliver dét mere slank og markeret, ikke? I godt og vel tre måneder har jeg haft nogle problemer med mit knæ der har gjort, at jeg har været rimelig inaktiv, men nu er jeg efterhånden ved at være klar til at starte op med løb igen, og det GLÆDER jeg mig til. I takt med dette tænkte jeg, at det var oplagt at kigge lidt på mine madvaner også. I hvert fald, så bestod min frokost i dag af ovenstående, som jo helt simpelt bare er en avokadomad. Hvad synes I? Er I med på en sundere livsstil her i 2017, og kunne i tænke jer flere indlæg omkring dette? Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer :

 1. Jeg har i hvert fald tænkt mig at fortsætte den gode rutine, som jeg fik ind i hverdagen i 2016 - det giver nemlig så dejligt meget overskud i hverdagen :-)

  SvarSlet
 2. Det giver et fantastisk overskud i hverdagen, jeg er selv ved at indarbejde bedre vaner i min hverdag :)

  SvarSlet
 3. Godt nytår og ja jeg er også begyndt på et sundere liv.
  Faktisk har jeg fået en giveaway på min blog, hvor man kan vinde hjælp til en sundere livsstil i form af coaching eller hypnose, så :-)
  Ønsker dig en god kurs og husk meget orange og meget grønt er særligt sundt.

  SvarSlet