4.1.17

Update

Godaften piger. Her til aften får I lige årets første sådan rigtige opdatering. Jeg har manglet min computer hele december måned, hvor jeg i stedet har brugt en reservecomputer jeg havde stående, men her den anden dag gik den også helt i sort, så nu låner jeg min mors - det gør blogging en lille smule mere kompliceret, og det er også grunden til, at I ikke har hørt så meget fra mig. Nu får jeg forhåbentligt snart en ny computer, så jeg kan komme ordenligt igang med bloggen igen. Idag har ikke været en super inspirerende dag med skolestart (for mit vedkommende i hvert fald, og sikkert også for mange af jeres) og lortevejr, så i stedet har jeg bikset en lille inspicollage sammen til jer. Jeg kunne godt bruge et par ugers ferie mere, men hverdagen kalder, og det kan jeg godt mærke at jeg lige skal vænne mig til igen, for hold nu op hvor var det svært at stå op her i morges. Jeg tror og håber dog på, at januar byder på en masse spændende ting, så mon ikke det går. Jeg håber, I har fået en super start på det nye år? Hav en skøn aften. Kys<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ingen kommentarer :

Send en kommentar