21.2.17

Busy bee

Jakke MDK skjorte Zara 

Godaften mine søde. Jeg er lige kommet hjem fra en lille løbetur og nu sidder jeg pt med et par lektier til i morgen og ville lige tjekke ind på bloggen. Jeg synes jeg har så travlt for tiden, og det lider bloggen altså desværre også lidt under. Men når jeg både er startet på kørekort, har arbejde, skole og en masse afleveringer, lange dage og familie og veninder der skal plejes, så kan det være svært altid at finde tid, men det er jeg nok ikke den eneste der oplever. Jeg skal ud og køre på vejene for første gang i morgen, og jeg er både rigtig spændt og nervøs, haha! Så jeg vil tidligt i seng i dag så jeg er helt udhvilet til i morgen - og så må i lige ønske mig held og lykke ude i trafikken. Ud over at have været ude og løbe i dag, så var jeg også lige et smut forbi min mormor og morfar til aftensmad. Det er altid så hyggeligt, og så fik jeg lige snuppet et par billeder af outfittet også. Jakken har i allerede set i sidste blogindlæg, og jeg er så glad for den. Ligner jeg btw en der fryser? Så er det fordi jeg gør det - for hold nu op, hvor var det egentlig rigtig koldt at stå udenfor, både jeg selv og kameramanden (i dette tilfælde min altid søde søster) rystede helt. Måske heller ikke det bedste jakkevalg i forhold til kulden, men det gik. Blomsterne i baggrunden, alle de vintergækker der er dukket op og den til dels blå himmel med sol på, minder mig dog stadig om at foråret og sommeren er på vej, så jeg er optimistisk og glæder mig. Hav en skøn aften<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar