5.2.17

Dream outfit: spring


dream outfit
Godmorgen piger. Januar og februar har aldrig rigtig været mine yndlingsmåneder, og jeg synes egentlig de er lidt underlige - sådan en mellemting mellem vinter og forår, som er lidt svær at sætte ord på. Især vejret kan være lidt underligt. Det ene øjeblik kan solen skinne, det næste det kan det være tåget og så kan det lige pludselig sne igen. De er egentlig også lidt trælse, for når jeg når til januar, skifter jeg som regel over til forårs-mood, og så må foråret gerne bare komme. Og helst lige med det samme. Det ved jeg godt, at det ikke gør, og derfor føles januar og februar også bare lidt som ventetid. Jeg savner sol, varme, længere dage og grønne blade! Heldigvis er foråret på vej, og det kan efterhånden begynde at mærkes. En lille smule, i hvert fald, og det er da klart bedre end ingenting.

Vejret i dag minder ikke ret meget om forår, og er egentlig bare lidt gråt og kedeligt - det gør nu ikke så meget lige i dag, for jeg sidder alligevel bare indenfor og skriver SRO, og så er det faktisk meget hyggeligt at vejret er lidt gråt. I stedet er der lidt forårsstemning over bloggen i dag, for jeg har sammensat et outfit til jer, som også er lidt forårsinspireret. Jeg er vild med sneakersne og sammensætningen af mørkeblå og guld. Nederdelen er jeg også ret vild med, og jeg glæder mig generelt til at kunne gå i nederdel med bare ben igen. Hvad synes I? Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar