6.2.17

EBAY TIP: FAKE PEONIES

Fake peonies; Ebay

Godformiddag girls. Jeg var så heldig at få mit sidste modul i dag aflyst, så jeg havde fri allerede kl. 11.35. Det er skønt, især når det kommer lidt som en overraskelse og man egentlig havde forberedt sig på en længere skoledag. Det giver mig lidt mere tid til alt det andet, jeg gerne vil nå i dag, inden jeg senere i aften skal til min første teoritime. Jeg skal til at tage kørekort, og får det lige et par måneder inden jeg fylder 18 år, så det glæder jeg mig meget til. Jeg fik afleveret min SRO sent i går aftes, men har allerede en del afleveringer til de kommende dage, så dem kommer der til at gå lidt tid med også. I går modtog jeg desuden en pakke fra ebay - jeg elsker den slags pakker, fordi jeg aldrig rigtig ved, hvad jeg får. Jeg bestiller ofte en masse ting af gangen på ebay, så det er atid spændende at se, hvilken der dukker op først, og nogle gange går der så længe, at jeg faktisk helt har glemt, hvad jeg bestilte. Pakken indeholdt en buket af de fineste, falske pæoner. Jeg har tippet om dem før, men i en lyserød farve (her), og de er mindst lige så fine i den hvide farve, så hermed er tippet endnu en gang givet videre. Jeg får sjældent købt rigtig blomster, så de her er et godt alternativ, og en del billigere end hvis man skulle købe dem i Danmark. Hvad synes I? Kisses.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

2 kommentarer :