15.2.17

Forårsfornemmelser og en ny jakke

Jakke MDK bluse Pieces bracelets BeChristensen, bybram necklace Jane Kønig earrings NoaNoa

Hej piger. Jeg nyder vinterferien helt vildt, og især vejret er jeg ret begejstret for. Selvom det er koldt, så gør solen altså et eller andet ved mit humør. Nu glæder jeg mig bare endnu mere til foråret, og jeg synes at solen er et ret godt tegn på, at det går i den rigtige retning. Jeg var ude og gå en tur med min søde mor tidligere i dag, hvor jeg lige benyttede mig af muligheden for at vise min nye jakke frem. Jeg var så mega heldig at vinde den i en giveaway, og jeg er allerede glad for den og glæder mig til at gå sådan rigtigt med den - pt. er det stadig lidt koldt hvis jeg kun har den på. Den er fra MDK og er i det lækreste ruskind. Trøjen er også ny, og er fra Pieces. Og så kan I måske lige spotte øreringene også - det er dem, jeg viste i forgår. Outfittet ovenover havde jeg på i går, hvor jeg var i biografen for at se Fitfty Shades Darker. Filmen var rigtig god, og det var en super hyggelig måde at tilbringe valentinesdag på. I dag har jeg egentlig ikke lavet så meget andet end at gå tur, og så tænker jeg lidt, at jeg snart vil kaste mig ud i en omgang fastelavnsboller af den slags med en masse flødeskum. Jeg drømte i nat at jeg bagte fastelavnsboller, så det må lidt være et tegn. Vi blogges. Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar