13.2.17

New earrings

Godaften piger. Jeg var på en ret succesfuld shoppingtur med min mor og søster i dag - sådan én, hvor man lidt får købt alt det man mangler og som man havde tænkt sig. En af tingene var ovenstående øreringe, og jeg synes de er fine. Og så var de endda på tilbud, så jeg skulle faktisk næsten ikke af med noget for dem. De er fra Noa Noa, og jeg synes de er sådan en fin detalje i et outfit. Især, hvis det ellers er et lidt basic outfit. Jeg går normalt ikke med store øreringe og har heller aldrig gjort det, så det er virkelig noget jeg skal vænne mig til, men det tænker jeg også sagtens jeg kan. I morgen skal jeg have taget billede til mit kørekort (og ja, det er lige nu min hud har valgt at slå ud, så det bliver nok et super fint billede), og så skal jeg i biografen, også med min mor og søster, for at se Fifty Shades Darker, og den er jeg ret spændt på - jeg synes, jeg har hørt lidt blandede meninger om den. Har I set den? Og hvad synes I om mine nye øreringe? Mange kys herfra<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar