4.2.17

Passionsfrugt-lime-mynte-drinks

Godformiddag ladies. Jeg håber, I nyder weekenden? Jeg er i gang med min SRO, så det er det jeg bruge det meste af min weekend på (kedeligt), men lidt andet får jeg også lavet. Jeg havde fri i går, for at skrive på min opgave hjemme, og det har været så rart med en ekstra fridag. Både i går og i dag startede jeg min morgen ud med en løbe/gå-tur, og jeg har egentlig fundet ud af, at det er sådan jeg fungerer og vågner bedst. Så får jeg meget mere ud af dagen senere hen, og er generelt lidt mere produktiv, hvilket helt sikkert er en fordel. I dag skal jeg skrive videre, og jeg håber lidt at få det meste færdigt i dag. Jeg er normalt ellers ret god til at trække den til sidste øjeblik, hvor jeg så finder ud af at opgaven er lidt mere omfattende end jeg havde forventet, og så har jeg lige pludselig travlt. Men ikke denne gang (forhåbentligt). Den skal afleveres på mandag kl. 10, så pt. føler jeg at jeg er ret godt med. Og til trods for SRO har jeg også haft tid til at lave ovenstående drinks, som jeg deler med jer i dag. De er egentlig ikke lavet ud fra nogen opskrift, men er nogle jeg sammensatte i hovedet, og de blev gode. Af samme grund er der heller ikke nogle præcise mål på, men det er bare med at smage dem til. Fortæl mig endelig hvad I synes, hvis I prøver dem, og hav en rigtig skøn dag. Kisses.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer :

 1. Held og lykke med opgaven! :-)

  SvarSlet
 2. Det lyder som en ret lækker drink, synes lime, mynte og passion er en virkelig lækker kombination :) Held og lykke med din SRO

  nouw.com/frejjack

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig også en vinderkombination - og mange tak! :)

   Slet