26.2.17

Søndagsønsker

1/ Gulvtæppe, Ellos Jeg har opdaget at verdens pæneste gulvtæppe også findes i en rosa farve, og jeg er forelsket. Jeg vil eje det - forestil jer det lige på hvide gulve, ved siden af grønne planter og gulddetaljer? 2/ Hella Joofs Papmachéreglen Jeg læser normalt ikke, for jeg har simpelthen ikke tålmodighed til det. Den her lyder dog ret interessant, så jeg tror godt jeg ville kunne gøre en undtagelse. 3/ Skjoldring, Jane Kønig Denne ring har gået igen mange gange efterhånden, og jeg er stadig lige så vild med den som første gang jeg så den. Den ville gå så fint til mine andre guldsmykker. 4/ Sneakers, New Balance Jeg er vild med de her sneakers! Jeg har altid haft en ting for hvide sneakers, og går egentlig ikke rigtig andet, og for nylig har jeg fået øjnene lidt mere op for New Balance. 5/ Jakke/cardigan, Esprit Jeg er faldet for denne cardigan fra Esprit, som jeg tror ville være fin når foråret kommer. Jeg ville bruge den som en lille jakke, når det bliver varmt nok i verjet. 6/ Solbriller, Céline Jeg elsker, elsker solbriller, men har ikke ret mange at skifte imellem, og dem jeg har er ikke af særlig god kvalitet. Det synes jeg er lidt ærgeligt, så jeg går med tanken om at investere i et par fra Céline. 7/ Ur, Esprit Det guldur jeg bruger nu er efterhånden ikke i ret god stand længere, så jeg leder lidt efter et nyt. Jeg synes ovenstående fra Esprit er ret så fint og enkelt. 8/ Pude, Villa Home Mit værelse trænger til fornyelse, og nogle flere puder ville være en ret god og overskuelig start. Jeg drømmer om ovenstående.

Godaften piger. Jeg var til housewarming hos en veninde i går, og i dag har jeg været på arbejde og efterfølgende sovet den halve dag væk, fordi jeg simpelthen har været så træt. Nu er jeg vågnet lidt op, og tænker lidt at jeg vil ud og løbe en tur om ikke så længe. Inden da, har jeg dog fundet 8 forskellige ønsketing. Jeg er især vild med boligtingene, trøjen fra Esprit, solbrillerne og sneakersne - ja, egentlig det hele. Hvad synes I? Hav en skøn aften.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar