4.3.17

Chocolate-smoothie-bowl

Det er lørdag i dag, så jeg har sovet længe. Jeg ville egentlig have været tidligt oppe for at løbe, men jeg sov igennem alle mine 5 alarmer, så det skete ligesom ikke. I stedet har jeg forhåbentligt fået indhentet en smule søvn, og så kan jeg løbe en gang i aften i stedet for. En af mine yndlings morgenmads"retter", som jeg især spiser meget om sommeren, er smoothiebowls. I dag blev det min frokost, hvor jeg lavede min yndlingsvariant med chokolade. Den består af frosne bananer, rismælk og kakaopulver, som man blender sammen. I ovenstående har jeg også tilsat frosne jordbær, men det gør jeg ikke altid. Nogle gange tilsætter jeg også peanutbutter, hvis jeg lige har det stående, og det bliver den bestemt ikke værre af! Jeg er ret vild med at man kan toppe dem med lige hvad man har lyst til og hvad man har liggende. Min blev toppet med jordbær, banan, müsli, mørk chokolade og pistacienødder. Senere i dag skal jeg lige se, om jeg ikke kan få taget mig sammen til at starte på en biologiaflevering, og så vil jeg ellers se lidt videre på nogle serier. Vi blogges.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar