13.3.17

Feeling sporty

sporty
Der er et eller andet ved foråret, solen og de længere dage der giver mig endnu mere lyst til at hoppe i træningstøjet og løbe et marathon end normalt - eller, et marathon bliver det nok aldrig helt til, men motiverende er det i hvert fald. Jeg elsker at løbe når vejret er lækkert, og jeg er pt. på udkig efter noget nyt træningstøj. Det meste af det jeg har er langærmet og mere vinter-agtigt, så jeg mangler lidt noget mere sommerligt ala det på collagen ovenover. Jeg kan især godt lide idéen om et par nye træningssko og den lækre, lyserøde hoodie - den er rimelig to die for, synes jeg. Og så kan jeg ikke huske, hvornår jeg sidst ejede en ordenlig sportsbh, så det er nok også på tide at jeg får købt sådan én. Jeg har været så heldig at have fri allerede kl. 11:35 i dag (skønt på en mandag), så det er ikke længe siden jeg er kommet ind af døren hjemme. Jeg vil først lige gå ud og lave lidt frokost, og så skal jeg have kigget på lidt lektier, svaret på et par mails og lidt andet praktisk, og så vil jeg ud og løbe lidt senere. Hvad synes I? Hav en skøn mandag<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende! 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar