11.3.17

Forårsfornemmelser & dagens outfit

Sweater H&M shorts Asos jakke Zara sneaks Adidas jewelry BeChristensen, bybram, Jane Kønig, Carrie Taylor

Godaften piger. Hermed får i dagens outfit, hvor jeg var hoppet i et par nye, hvide shorts, en mørkerød sweater, min lyse jakke og mine sædvanlige sneaks.  Det synes jeg var meget passende til det lækre forårsvejr, vi har haft i dag - jeg har i hvert fald nydt det! Jeg har haft en vildt stressende uge med en masse afleveringer, planer, arbejde mm., så jeg nyder virkelig at have weekende. I morgen skal jeg arbejde fra 14-20, så det går det meste af dagen med, og så skal jeg have forberedt mig lidt til terminsprøver i næste uge. Hvad synes I om outfittet? Hav en skøn aften<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar