2.3.17

New in; Mads Nørgaard

I dag har jeg formået at glemme en vagt på mit arbejde. Det er en ret god indikation på at det er torsdag, og at jeg trænger til weekend nu. Og nej, det faldt ikke i god jord hos min chef, men det er jo hvad der sker. Og jeg var jo alligevel nødt til at se Søstrene Grenes nye kollektion, ikke? Jeg fik opkaldet fra mit arbejde lige da jeg stod i butikken, så jeg nåede ikke at købe noget derfra, fordi jeg nærmest løb ud af butikken - for så at få at vide, at de allerede havde fundet en afløser. Nå, så kunne jeg også lige så godt bare tage hjem. Jeg fik dog alligevel købt et par ret lækre ting - begge dele fra Mads Nørgaard, faktisk. Jeg er især vild med solbrillerne, for sådan et par havde jeg lidt manglet - især fordi der kun er lige omkring en måned til at jeg skal på studietur til Malta, og jeg krydser virkelig fingre for solskin og varme! Jeg har virkelig nydt at vi har fået lidt solskin i dag, og håber at det fortsætter sådan. De næste par dage har jeg faktisk ikke de helt store planer, og det synes jeg egentlig er rigtig rart. Så er der også lidt mere plads, hvis jeg beslutter mig for et eller andet spontant. Og så skal jeg forhåbentligt også have indhentet lidt søvn. Hav en skøn aften. Vi blogges<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar