5.3.17

Outfits | A colorful springcolours
Godmorgen mine søde. I modsætning til i går har jeg været (forholdsvis) tidligt oppe i dag og været ude og gå en tur (trods blæst og regn). Men jeg skal også sidde ved kassen på mit arbejde i 6 timer lidt senere, så jeg synes jeg trængte til at komme lidt ud inden. Jeg elsker virkelig at starte min morgen ud med enten en gåtur eller en løbetur - det er dejligt, og så er man ligesom frisk og i gang med dagen med det samme. Især de morgener, hvor solen skinner, synes jeg det er rigtig hyggeligt. Nu har jeg sat mig ved min computer med min morgenmad, for lige at svare på et par mails og kigge lidt på en aflevering, som jeg ikke fik taget mig sammen til at begynde på i går. Allerførst ville jeg dog lige tjekke ind her på bloggen først. Jeg er rigtig vild med farver lige for tiden, hvilket ovenstående collage også bærer præg af - mere end normalt, i hvert fald. Jeg ved egentlig ikke hvorfor, for i lang tid har jeg været mere til sort/hvid/grå og alle nuancer derimellem. Måske det er fordi det minder mig om forår og sommer, og jeg bliver faktisk helt glad af at se på dem. Det er især farverne rød, gul og mørkegrøn jeg er glad for, og jeg ville elske at iføre mig de to ovenstående outfits når vejret bliver lidt varmere. Hvad synes I? Hav en dejlig søndag.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

2 kommentarer :