24.3.17

Tidlig weekend og forårssol

Godeftermiddag piger. Jeg fik tidligt fri fra skole i dag, og det har været skønt. Da jeg kom hjem fra skole satte jeg mig udenfor i solen med min computer og ovenstående - det har jeg virkelig savnet at gøre. Der er virkelig ikke noget bedre end at sidde udenfor i solen, især til sommer når man også kan sidde ude om aftenen med drinks. Lige nu er et par af mine veninder kommet over, og om ikke så længe skal vi over på vores gymnasie og spise pizza, og senere til noget fest, så jeg vil til at smutte igen. I morgen tidlig tager jeg til Tyskland for at handle lidt ind, senere skal jeg så ud at spise og søndag har jeg en aftale med min mor og søster. Så min weekend er booket, men jeg synes det er skønt. Jeg håber, I også nyder jeres weekend! Vi blogges<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende! 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar