27.3.17

Want to wear


Untitled #115
T-shirt Ganni skirt Vero Moda jacket Meotine sneakers Adidas (psst.. på udsalg til kun 350 kr ;)) sunglasses Céline bracelets Picoby bram ring Line&Jo

Godaften girls. Jeg er vild med forårsvejret (tænker ikke jeg er den eneste) og nyder hvert minut af det - det er især rart at jeg nu kan tage min ruskindsjakke ordenligt i brug, og at det er længere lyst om aftenen. At det så også er rigtig fint vejr på Malta lige nu, men bliver dårligt vejr præcis i næste uge, hvor jeg skal på studietur dér, ved jeg ikke helt hvad jeg skal synes om. Jeg staser på, at vejrudsigten når at ændre sig, haha. Uanset hvad, så har jeg sammensat et lidt sommerligt/forårsagtigt outfit, som jeg ville elske at iføre mig (forhåbentligt med brune ben, hvis jeg skulle være så heldig). Jeg er især vild med t-shirten og smykkerne, og så synes jeg også at skoene er ret cool - især fordi de pt. er på tilbud, og det bliver det jo ikke dårligere af! I dag har jeg været til min sidste teoritime, og i morgen skal jeg på borgerservice for at få godkendt min ansøgning om kørekort, så det går fremad på den front. Jeg har desuden rigtig travlt med et par afleveringer og andre praktiske ting her de næste par dage, og så har jeg også et par vagter på mit arbejde og skal i gang med at pakke til Malta. Hav en skøn aften. Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Blogindlægget er udgivet i samarbejde med Shoechapter

Ingen kommentarer :

Send en kommentar