12.4.17

7 ting, jeg har optur over

At være hjemme fra ferie igen og sove i min egen seng. Ude godt men hjemme bedst, som man siger, og det er der altså noget om. Man værdsætter alting lige en tand mere, når man kommer hjem efter et par dage i udlandet, og dét at sove i ens egen seng med ens egen dyne, er altså virkelig undervurderet. 

Påskeferie! Det er skønt at komme hjem fra studietur og så gå direkte på påskeferie. Jeg nyder det helt vildt, og ser frem til bl.a. påskefrokost med min familie, 18-års, indflytterfest og lidt andet hyggeligt.

At det er lykkedes mig at blive lidt brun på Malta. Vi snakker virkelig kun en lille smule, og det startede ud som en solskoldning, men man kan se det, og det er mere end hvad jeg plejer at kunne prale med. 

De feriepenge, jeg lige har anmodet om, som meget snart lander på min konto. En ekstra månedsløn oven i min normale løn er ikke helt dårligt. Jeg klager bestemt ikke!

Skam sæson 4. Ja tak! Ventetiden har været lang..

Makeup-frie dage, og dem har jeg heldigvis masser af her i påskeferien. Det er virkelig skønt ikke at skulle bruge tid på det, og ikke at skulle tænke på det - i hvert fald lige en gang imellem, for normalt er det ikke noget jeg ser som irriterende og tidskrævende, men tværtimod noget, jeg rigtig godt kan lide.

Alt med marcipan, og derfor har jeg også ret meget optur over al den påskechokolade osv der er i butikkerne pt. Sidst jeg var i Tyskland købte vi marcipan med hjem, og jeg spiser det direkte fra pakken som en slags snack. Jeg er en kæmpe sucker for det, virkelig! 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Tilføj en kommentar