2.4.17

Next stop; Malta!

Godmorgen mine skønne! I dag skal jeg på studietur, og jeg sidder pt enten i et tog på vej til Kastrup eller i lufthavnen hvor jeg venter på at skulle med et fly - først til Frankfurt, og bagefter fra Frankfurt til Malta. Selvom det nok ikke bliver lige så luksuriøst og eksotisk som på ovenstående billeder, så tror jeg at det bliver vildt fint og hyggeligt. Og så g l æ d e r jeg mig til (forhåbentligt) at komme ned til noget sol og varme. Jeg tager en masse billeder dernede fra, og jeg ser også, om jeg ikke kan nå at opdatere bloggen en gang eller to. Jeg har nemlig min computer med, da vi også skal lave lidt skolerelateret arbejde hvor vi skal skrive en synopsis, så jeg tænker, at det godt kan lade sig gøre. Hvis ikke, så er jeg hjemme igen på fredag, og så skal jeg nok dele en masse billeder fra turen med jer. Ovenstående er desuden, hvad jeg rejser i - comfy løbebukser, en t-shirt, min studietrøje og mine smykker, så jeg slipper for at pakke dem ned. Vi blogges<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar