6.4.17

Outfit fra Malta; iført ny kjole og glimmertaske

Dress YAS sneakers Adidas bag Pico sunglasses Mads Nørgaard

Hej mine skønne. Hermed sidste update fra Malta, inden jeg rejser hjem til Danmark igen i morgen. Dagen i dag har gået med en lille tur til et eller andet natursted, og så har vi ellers haft resten af dagen lidt fri til at lave, hvad vi ville. Vejret har virkelig været så skønt, så vi har brugt hele dagen på stranden, og så skal vi ud og spise og have et par drinks lidt senere. I morgen skal vi tidligt af sted og skal først flyve fra Malta til Frankfurt, hvor vi så skal vente lidt inden vi kan flyve til København, og så skal jeg med toget til Odense. Så jeg er sandsynligvis først hjemme i morgen aften en gang, og så kan jeg kun forestille mig, at jeg sover hele lørdag væk også. Heldigvis kommer jeg lige hjem til påskeferien, hvilket er dejligt. Hav en skøn aften! Vi blogges<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

1 kommentar :