5.4.17

POSTCARD from Malta

Godaften piger<3 Jeg er pt. på studietur på Malta og her er skønt. Vi har været på den fineste og lækreste sandstrand, kørt mountainbike på en lille ø ved siden af Malta, været på besøg på en skole, spist lækker mad, drukket drinks og hygget en hel masse. Det er også allerede lykkedes mig at blive forbrændt, og jeg har mistet min pudder fra MAC, men humøret er højt. Her til aften spiste hele min klasse sammen på en restaurant, og derefter var vi et par piger der fik et par drinks sammen. Nu er vi tilbage på vores hotelværelse, så jeg havde lige tid til at tjekke ind her på bloggen. Det er helt vildt, hvor smadret man bliver på sådan en tur, så jeg vil også bare smutte i seng om ikke længe. Jeg regner med at tjekke ind igen i morgen med et outfitindlæg til jer, og så skal jeg (desværre) allerede hjem fredag. Hav en skøn aften! Kisses.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar